Joburi Wrightson
Executive Search
Avantajele utilizarii cercetarii directe (executive search) pentru recrutarea pozitiilor de management.
Confidentialitate
Procesul de recrutare se efectueaza in regim de confidentialitate, clientul avand dedicat un consultant si o persoana de asistenta specializata, cu acces la toate sursele (conventionale sau neconventionale) din domeniul respectiv.

Lipsa oricarei publicitati referitoare la recrutarea respectiva in presa sau alte canale media.

Pastrarea tuturor informatiilor legate de intentiile clientului in interiorul organizatiei. Astfel competitia sau alti actori de pe piata nu pot depista intentiile de angajare, dezvoltare, restructurare a clientului, si deasemenea angajatii eventual vizati de o schimbare nu vor avea cunostinta despre acest lucru decat atunci cand este propice pentru companie.

Focalizare
Procesul de recrutare se desfasoara dupa o consultare temeinica cu angajatorul, prilej cu care Wrightson incearca sa inteleaga si sa-si insuseasca cat mai bine nevoile clientului si specificatia postului respectiv.

Cautarea persoanelor potrivite se face mult mai bine tintit, de cele mai multe ori catre persoane care nu sunt in cautarea unui alt loc de munca;

Se poate evita angajarea unor candidati foarte “talentati” in alcatuirea CV-ului, dar mai putin eficienti din punct de vedere al actiunilor profesionale.

Se pot obtine referinte informale asupra parcursului profesional al candidatilor recomandati.

Se obtin rezultate net superioare atunci cand este vorba de anumite pozitii foarte specializate, existente in anumite industrii de “nisa”.

Costuri
Onorarii adaptabile, in functie de proiectul specific, de complexitatea pozitiei cautate, de relatia existenta intre Wrightson Romania si clientii sai.

Costuri totale comparabile cu cele ale agentiilor de recrutare standard, unde costul publicitatii pentru recrutare este suportat de catre angajator, in afara platii serviciilor agentiei.

Raport cost/rezultat superior altor forme de recrutare.

Tratarea informatiilor delicate
Obtinerea de informatii confidentiale legate de industria de interes si competitie.

Interpretarea cu acuratete a rezulatelor profesionale ale viitorilor angajati, in functie de contextul in care evolueaza.

Ocolirea acelor persoane deosebit de abile in a se vinde pe ele insele sau care prezinta informatii incomplete sau eronate.

© 1997-2007 Wrightson Romania