Joburi Wrightson
Despre noi
Filiala a grupului britanic Wrightson, cu o experienta in domeniul recrutarii pentru pozitii executive mai mare de 25 de ani si cu prezenta activa in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana si Europa Centrala si de Est, Wrightson Romania a luat fiinta in 1997, avand in prezent un portofoliu de clienti, companii de prestigiu care activeaza pe piata romaneasca.

Modalitatea noastra de lucru se bazeaza pe cercetarea directa a pietei muncii, sarcina fiind localizarea persoanei celei mai potrivite in vederea ocuparii unei anumite pozitii.

Cercetarea cit mai amanuntita este esentiala si este definitorie pentru compania Wrightson Romania. Deseori, aceasta inseamna realizarea unei analize detaliate asupra unei sector de activitate / intreprinderi cu obiectivul final de a identifica persoanele care activeaza cu succes in cadrul acestora pe anumite pozitii de relevanta pentru proiectul de recrutare.

Eficienta noastra se bazeaza pe aceasta abordare analitica pe care o aplicam in toate domeniile din sectoarele public si privat. Fiecare consultant are capacitatea de a accesa informatiile acumulate de compania noastra printr-un sistem special, computerizat.

Succesul companiei Wrightson Romania se bazeaza nu pe marimea firmei ci pe calitatea persoanelor care lucreaza in cadrul ei. Recrutarea la nivel managerial prezinta cerinte stricte privind calitatile si experienta personala din partea consultantilor care realizeaza cercetarea.

Echipa noastra este formata din persoane provenind din domenii de activitate foarte diferite.

Clientii pot apela la serviciile firmei noastre pe o perioada indelungata de timp. Acesta colaborare asigura beneficii substantiale ambelor parti. Ne familiarizam mai bine cu organizatia clientului si, ca urmare, putem reduce intilnirile initiale privind proiectele doar la o discutie despre profilul candidatului cautat.

© 1997-2007 Wrightson Romania